SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı Lille yolunda: Özel uçak yolladılar

Yusuf Yazıcı Lille yolunda: Özel uçak yolladılar

14 Temmuz 2019 Pazar - 17:03




Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı Lille'e transfer oluyor. İddiaya göre Fransız ekibi, kulüpten transferi için izin isteyen 22 yaşındaki futbolcuyu almak için İstanbul'a özel uçak yolladı.





Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı transferi için sıcak dakikalar yaşanıyor. Sabah antrenmanından sonra Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile görüşme gerçekleştiren Yusuf Yazıcı, Ağaoğlu'na takımdan ayrılmak istediğini söylemişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı için İstanbul'a özel uçak yolladı.

Kulüplerin anlaşması durumunda Yusuf Yazıcı'yı alacak uçak Fransa'ya gidecek.

Son teklif 15 milyon euro

Son teklif 15 milyon euro Yusuf Yazıcı'nın transferi için görüşmelerini sürdüren Lille Kulübü, Trabzonspor'a yaptığı son teklif 15 milyon euro ve bir sonraki satışından yüzde 10 pay şeklinde olduğu öğrenildi.

Bu haber üzerine sosyal medyadan örgütlenen bordo-mavili taraftarlar, Twitter'dan "Yusuf Yazıcı Trabzon'dan gitme" hashtagini tt yaptı. Türkiye gündeminde ilk sıraya kadar yükselen etikette şu twitler yer alıyor:






Beğendim
3
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap