SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı Lille formasıyla ilk maçından galibiyetle ayrıldı

Yusuf Yazıcı Lille formasıyla ilk maçından galibiyetle ayrıldı

11 Ağustos 2019 Pazar - 18:14




Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Mehmet Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın formasını giydiği Lille, sahasında Nantes’i konuk etti. Mücadeleye Zeki Çelik ilk 11’de çıkarken, Yusuf Yazıcı ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.





Lille’nin Nantes’i konuk ettiği karşılaşmada Trabzonspor taraftarları da Yusuf Yazıcı’ya destek olmak için stadyumdaki yerlerini aldı. Lille kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Trabzonspor formalı bir grup taraftarın fotoğrafı yer alırken, fotoğrafın altına “Yusuf Yazıcı, tribünlerde hoş bir karşılaşma ile ağırlandı” notu düşüldü.



YUSUF TRİBÜNLERİ VE TAKIMI HAREKETLENDİRDİ

68.dakikada oyuna giren Yusuf Yazıcı 1-1 devam eden maça hareket getirdi. 78.dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen Yusuf ‘un şutu az farkla dışarıya çıktı. 2 dakikada sonra Zeki Çelik’in asistinde Osimhem maçtaki ikinci golünü atarak takımını bir kez daha öne geçirdi. Lille bu golle Nantes’i 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Tribünler Yusuf Yazıcı lehine uzun süre tezahüratlarda bulundu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap