SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı; 'Kaybettiğimiz zaman uyuyamıyorum!'

Yusuf Yazıcı; 'Kaybettiğimiz zaman uyuyamıyorum!'

25 Şubat 2019 Pazartesi - 18:20




Göztepe karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayan Yusuf Yazıcı, Karadeniz’e konuştu





Yazıcı; “Duygusal bir insanım. Trabzonspor’un puan kaybı yaşadığı maçların sonrasında yaşamla bağım sanki kesiliyor. Hep kazanmak istiyorum. Hedefimde Avrupa var. Trabzonsporlu Yusuf olarak Avrupa’da oynamak istiyorum.” dedi

YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Hayat bir savaş. Şunu öğrendim ki, bunu yapmayan başarılı olamaz. Ben Trabzonspor’da oynamak için savaştım. Şimdi oynuyorum. Savaşmaya da devam edeceğim. 34 yaşındaki kuzenim Ahmet Bozali’ye bunu aşılamaya çalışıyorum..

AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUM

Alınan kötü sonuçlar sonrasında moralinin çok bozulduğunu dile getiren Yusuf Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu durumdan çabuk etkileniyorum. Sanki dünya ile bağım kopuyor. Kazanınca işler elbette iyi oluyor. Hedefim Avrupa’da forma giymek. İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve İngiltere’den scoutlar takip ediyor. Kendimi geliştirip, Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı olarak önemli bir takımın formasını giymek istiyorum. Ancak önceliğim elbette şu an Trabzonspor’un başarısı.”


Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap