SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı geri dönüyor

Yusuf Yazıcı geri dönüyor

07 Ekim 2018 Pazar - 09:12




Göztepe karşısında gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düşen Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı geri dönüyor... Kucka ise kadroya alınmad





Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda Akhisarspor'a konuk olacak. Sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet ile Ibanez'in yanı sıra Kucka, teknik direktör Ünal Karaman tarafından maç kadrosuna alınmadı. Kulübü alacakları nedeniyle FIFA'ya şikâyet eden Kucka bunun ardından geçen hafta Kasımpaşa karşısında 11'e alınmış ve 1 de asist yapmıştı. Slovak futbolcunun ani bir kararla Akhisar'a götürülmemesi büyük sürpriz oldu.

TRABZONSPOR SİFTAH PEŞİNDE

Trabzon'dan önce İzmir'e uçan bordo-mavililer oradan otobüsle Akhisar'a ulaştı. Trabzonspor bugün dış sahada ilk galibiyetini almak istiyor.

YUSUF, GERİ DÖNÜYOR

Göztepe karşısında gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düşen Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı geri dönüyor... Bordo-Mavililer’in Kasımpaşa ile oynadığı mücadelede takımını yalnız bırakan 21 yaşındaki futbolcu, Akhisarspor karşısında sahadaki yerini yeniden alacak. Bu sezon Karadeniz ekibinde 6 maça çıkan Yusuf, 2 asistlik performans sergilerken, henüz rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap