SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf ve Abdülkadir'le oynamak için sabırsızlanıyorum

Yusuf ve Abdülkadir'le oynamak için sabırsızlanıyorum

23 Haziran 2019 Pazar - 13:29




Sparta Rotterdam’ın bonservisi için ‘Son rakam 1.5 milyon Euro’ dediği Halil Dervişoğlu’nun aklı Trabzonspor’da





ROTTERDAM FİYATTA UÇTU!

TRABZONSPOR’DA Halil Dervişoğlu seferi istenilen şekilde sonuçlanamadı. Hollanda’ya Halil’in transferini sonlandırmak için giden Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Sparta Rotterdam yönetimiyle fiyat konusunda anlaşamadı. Trabzonspor Halil Dervişoğlu için Hollanda ekibine önce 800, ardından ise 900 bin Euro teklif etti. Sparta Rotterdam yönetimi ise kapıyı 2.5 milyon Euro’dan açtı.

AİLE TRABZONSPOR’U İSTİYOR




PAZARLIKLAR sonrası Hollandalılar bonservis bedeli için 1.5 milyon Euro’ya indi ve ‘Bunun altında vermemiz söz konusu değil’ deyince görüşmeler tıkandı. Ancak hem Halil, hem babası Muzaffer hem de U21 Milli Takımı antrenörü olan amcası Mutlu Dervişoğlu, umutlarını yitirmiş değil. Dervişoğlu ailesi orta bir yolun bulunmasını bekliyor ve Halil’in yeni sezonda Trabzonspor formasını giymesini istiyor. BİZİM DE İNADIMIZ VAR! BABA Muzaffer Dervişoğlu, “Trabzonspor Kulübüne, yönetimine ve taraftarına teşekkür ediyoruz. Şu anda onları mutlu edemedik ancak, henüz her şey bitmedi. Bizim de inadımız var” diyerek Halil konusunun Trabzonspor için kapanmadığını dile getirdi. Amca Mutlu Dervişoğlu ise, “Halil’i Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Kayserispor ve Antalyaspor da istiyor. Ancak onun gönlü Trabzonspor’da” diyor

BENDE EMEKLERİ ÇOK AMA...




ELBETTE bu konuda son söz Halil’in. Genç oyuncu ise Karadeniz aracılığıyla Trabzonspor taraftarlarına şu mesajı gönderdi: Sparta Rotterdam’ın benim üzerimde emeği çok fazla. 2 yıllık sözleşmem daha var ancak onlara Trabzonspor’da oynamak istediğimi söyledim. Umarım taraflar fiyat konusunda anlaşır. Şimdiden Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir ile birlikte oynayacağım günlerin heyecanının yaşıyorum.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap