SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf ve Abdülkadir'in yerlerini alacak isimler belli oldu

Yusuf ve Abdülkadir'in yerlerini alacak isimler belli oldu

01 Temmuz 2019 Pazartesi - 12:46




Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takımdan gitmesi gündemde olan Yusuf ve Abdülkadir Ömür'ün alternatiflerini çoktan belirledi.





Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu teknik direktör Ünal Karaman’la bir görüşme yaptı... ''Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü satmak zorunda kalırsak, düşüncen ne olur?'' diye sordu. Karaman’dan transfer cevabı bekleyen Başkan’ın aldığı cevap ise; ''Murat Cem var. Ebrar’ın sakatlığı hızla iyileşiyor. Yusuf’un yerini doldurmaları için çalışırız. Abdülkadir’in yerine Berkay Sefa var. Burak Temir var. Furkan var. Elimizden geleni yaparız'' cevabını verdi.

Ünal Karaman’ın diğer teknik adamlar gibi ''giderlerse şunun transferini isterim'' şeklinde bir çıkış yapmaması Ağaoğlu’nun yüzünü güldürdü. 

Trabzonspor'da Ünal Karaman'a tam yetki

Öte yandan sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Trabzonspor’da Ünal Karaman’la sözleşme yenilendi. Yokluk içinde elinden gelenin en iyisini yapan Karaman'a sadece değil, daha geniş bir çalışma alanı da sunuldu. İstemesi durumunda teknik ekibinde değişiklik yapabilecek. Çalışma koşulları iyileştirilecek. Evini Trabzon’a taşıyacak. Alt yapıda çift başlılığa karşı, tam yetki alacak. Trabzonspor’un marka yüzü olarak daha aktif rol verilecek. Ödenemeyen futbolcu borçları ile ilgili yönetime yardımcı olacak. Yedek kulübesi güçlendirilecek. Transferde eli rahatlatılacak. (Fotospor)

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap