SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf, kendini mi feda etti! Bütün tepkiler...

Yusuf, kendini mi feda etti! Bütün tepkiler...

04 Ağustos 2019 Pazar - 13:07




Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın yayınladığı veda mesajı ile oluşacak bütün tepkileri üzerine aldı. Trabzonspor yönetimi ile Lille kulübü arasında süren görüşmelerde dün anlaşma sağlanırken ayrılığı ilk duyuran Yusuf olması ise dikkat çekti.





Trabzonspor’da bir süredir konuşulan Yusuf Yazıcı’nın Avrupa’ya transferi dün noktalandı. Trabzonspor 22 yaşındaki oyuncu için Lille kulübü ile anlaşma sağlarken Fransız kulübünden 18 milyon Euro bonservis bedeli, yüzde 20 bir sonraki satıştan pay hakkı ve Stoper Edgar Le’nin bonservisinin yüzde 50’sini aldı.  Bu gelişmenin duyulmasının ardından Yusuf Yazıcı dün gece flaş bir açıklamaya imza atarak ayrılığı resmen duyurdu.  Ancak Yusuf’un bu açıklamada, gidişinin ardından yönetime oluşacak, tepkileri direkt kendi üzerine alması ise dikkat çekiyor. 

NEDEN BU KADAR AYRINTIYA GİRDİ?

Yusuf’un açıklamasındaki, "Sürecin başından bugüne kadar kulübümüz, şartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere bir çok konuda kalmam için her türlü fedakarlığı yaptı. Gerek Sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, gerekse yönetim kurulundaki değerli ağabeylerim Trabzonspor'da oynamam gerektiğini defaatle bana ilettiler ancak ben, Trabzon'umu, Trabzonsporumu ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek adına ayağıma gelen bu fırsatı değerlendirmek istiyorum” sözleri özellikle dikkat çekiyor. 




EKONOMİK OLARAK KULÜBÜ RAHATLATACAK  

Bu ifadelerle Yusuf, transferinden dolayı yaşanacak tüm taraftar tepkilerini üzerine alıp yaşanacak bütün olumsuzluklara da direkt kendisi göğüs geriyor.  Özellikle Yusuf’un ayrılığı kendisi istese dahi böyle bir açıklama yapma zorunluluğu bulunmazken,  her noktada ayrıntıya girmesi ise kafalarda soru işareti yarattı.  Yusuf’un ayrılığı Trabzonspor’a sportif açıdan neler kaybettirecek veya getirecek henüz kestirilemezken, ekonomik olarak bir büyük bir rahatlama yaşatacağı ise kesin nokta… 
Beğendim
0
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap