SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Erdoğan kadro dışı mı kalıyor? Avcı kararını verdi

Yusuf Erdoğan kadro dışı mı kalıyor? Avcı kararını verdi

11 Aralık 2022 Pazar - 16:06




Abdullah Avcı, Trabzonspor'un dün oynadığı Kasımpaşa maçından sonra beklenen performansı veremeyen oyuncularına mesaj yolladı. Ayrıca Yusuf Erdoğan'ın kadro dışı kalacağı iddiası da var...





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa maçından sonra; "Oyuncu beklemeyeceğim, burası Trabzonspor. Oyuncu performansını arttıracak. Takıma girmek için her türlü gayreti fiziksel, zihinsel, enerji olarak verecek” diyerek sezon başından beri beklenen performansı gösteremeyen bazı isimlere mesaj verdi. 

Bu isimlerin dün akşam Kasımpaşa karşısında sahaya çıkan Umut Bozok, Doğucan, Siopis, Trezeguet, Vitor Hugo ve Yusuf Erdoğan olduğu iddia edildi. 

Avcı’nın kamp sonuna kadar bu oyunculara son şanslarını vereceği beklediği karşılığı alamazsa kadro dışı bırakılma ve devre arasında takımdan gönderilmeye varacak bir sürecin başlayacağı belirtildi. 

Doğucan’ın kiralık gönderilmesi talipleri olan Vitor Hugo ve Siopis’in satılması Trezeguet’nin dikkatinin çekilmesi ve Yusuf Erdoğan’ın kadro dışı bırakılmasına da gündeme geleceği ile ilgili iddialar ciddi ciddi konuşulmaya başlandı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap