SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf çizmeyi giyer!

Yusuf çizmeyi giyer!

30 Kasım 2018 Cuma - 11:12




Fırtına’nın genç yeteneği yeniden Avrupa’nın gündeminde





Fenerbahçe karşısında bu sezonun en iyi performanslarından birini sergileyen Yusuf Yazıcı için İtalya’dan flaş bir iddia geldi. Çizme kaynaklı haberlere göre, Fiorentina ara transferde genç yıldız için Trabzonspor’un kapısını çalacak

YENİ TEKLİF GELİYOR

BU sezon inişli çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken Yusuf Yazıcı, Fenerbahçe karşısında deyim yerindeyse döktürdü. Mükemmel bir futbol oynayan ve sayısız pozisyona giren genç oyuncu yükselen grafiğiyle Avrupa takımlarının ilgi odağı olmayı da başardı. Sezon başında İspanya ve İtalya’dan teklifler alan ancak yönetimin transferine izin vermediği Yusuf’a Çizme ekibi Fiorentina’nın teklif yapmaya hazır olduğu öğrenildi.

YARATICI OYUNCUSU YOK

GENÇ oyuncunun Fiorentina izleme ekibi tarafından takip edildiği ve kendisiyle ilgili hazırlanan raporların olumlu olduğu belirtildi. İtalyan kaynaklı haberlere göre, Fiorentina Teknik Direktörü Stefano Pioli de Yusuf’un alınması için olumlu görüş bildirdi. 20 takımlı Seri A’da 18 puanla 10’uncu sırada olan Fiorentina orta sahada yaratıcı oyuncu sıkıntısı çekiyor. Pioli’nin bu sorunu Yusuf’u transfer ederek çözmeyi planladığı ifade edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap