SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yunus Mallı: Hedeflerime Trabzonspor’da ulaşacağım!

Yunus Mallı: Hedeflerime Trabzonspor’da ulaşacağım!

31 Ocak 2021 Pazar - 12:36




FANATİK’e konuşan Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı Yunus Mallı, “Ülkemde oynama şansı yakaladım ve çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Trabzonspor taraftarını mutlu etmek adına ise en iyisini yapacağım” dedi





Devre arası transfer döneminde bombaları birer birer patlatan Trabzonspor, son olarak Almanya’da uzun yıllardır Bundesliga’da oynayan Yunus Mallı’yı, bonservis ödemeden Wolfsburg’dan kadrosuna kattı. 3.5 yıl boyunca Bordo-Mavili formayı giyecek Yunus, transferi sonrası ilk düşüncelerini FANATİK’le paylaştı.

28 yaşındaki 10 numara, “Çok mutluyum. Allah utandırmasın. Ülkemde futbol oynayama şansını yakaladım. Trabzonspor çok büyük bir kulüp ve camia. Transferimde herkesin emeği çok. Umarım hedeflerime Trabzon’da ulaşacağım. Yönetime, hocamız Abdullah Avcı’ya, menajerim ve aynı zamanda amcam İlhan Mallı’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap