SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yunan yıldız Bakasetas son kararını verdi!

Yunan yıldız Bakasetas son kararını verdi!

14 Ocak 2024 Pazar - 10:15




Trabzonspor sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bakasetas'ı bir türlü ikna edemedi. Abdullah Avcı'nın da gelmesi işe yaramayınca Başkan Ertuğrul Doğan bizzat devreye girdi. Anlaşma var ama biraz ihtimaller dahilinde...





Trabzonspor'da Bakasetas devri kapanmadı... Başkan Ertuğrul Doğan yaptıkları iki teklifi de reddeden ve rakamsal olarak aralarında büyük fark olmasına rağmen Yunan oyuncudan henüz vazgeçmedi.

BAŞKAN DOĞAN DEVREYE GİRDİ

Bakasetas ile sözleşme yenileme görüşmelerinin ikincisinde Başkan Doğan'da yer aldı.

YUNAN YILDIZ AÇIK KONUŞTU

Bakasetas, Trabzonspor'u çok sevdiğini devam etmek istediğini ancak bu anlaşmanın kariyerinde para kazanmak için son büyük şans olduğunu anlattı. Geleceğini de düşünerek planının iyi para kazanmak olduğunu söyledi. Kariyeri boyunca ilk kez parayı ön plana koyacağını itiraf etti.


DOĞAN KAPILARI KAPATMADI, AKSİNE SONUNA KADAR AÇTI

Başkan Doğan da buna saygı duyduğunu söyledi. Eğer beklediği rakamı alamazsa Trabzonspor'un kapılarını kendisine açık olduğundan bahsetti.

PLANI BELLİ OLDU

Gelen son bilgi ise Bakasetas'ın Ocak ayında hiç bir takıma imza atmayı düşünmediği yönünde. Hedefi sezonu Trabzonspor'da bitirmek. Yunanistan'la play-offları geçip Euro 2024'e kalmak. Orada göstereceği performansla en iyi sözleşmeyi alacağı takıma gitmek. Beklediği teklifleri alamazsa da Trabzon'da kalmak.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap