SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yönetimden Karaman'a Sturridge sorusu neden oyundan aldın?

Yönetimden Karaman'a Sturridge sorusu neden oyundan aldın?

18 Aralık 2019 Çarşamba - 11:38




Denizlispor karşısında kaybedilen 3 puanın şoku sürerken, hedefte teknik direktör Ünal Karaman var. İddiaya göre, yönetim Karaman’ı yanlış oyuncu değişiklikleri nedeniyle sorguya çekti. Özellikle Sturridge’in çıkarılması büyük tepki çekti





TRABZONSPOR, avuçlarının içine kadar gelen önemli bir fırsatı adeta elinin tersiyle itti. Denizlispor’a karşısında öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olan Bordo-Mavililer, şimdi kaçan puanlara yanıyor. Hedefte ise teknik direktör Ünal Karaman var. İddiaya göre, yanlış oyuncu değişiklikleri yaptığı için Karaman, yönetim tarafından sorgulandı.

HOCAM SANA İNANIYORUZ ANCAK…

 Yine iddiaya göre, Bordo-Mavili kurmaylar, tecrübeli teknik adamı, “Elinde tüm takımların gıpta ile baktığı Sturridge gibi bir dünya yıldızı var. Onu nasıl kenara alırsın? Bu hamlen hem oyuncuyu hem de takımın motivasyonunu bozdu. Sana olan inancımızı biliyorsun. Bizi çok şaşırttın” sözleriyle sitemde bulundu.




STURRİDGE İLE ARASI AÇIK MI?

Yönetim içinde bazı isimlerin, Yusuf Sarı’nın da çıkarılmasının anlamsız olduğunu, bu değişiklikler sonrası rakip Denizlispor’un daha fazla kaleye gelip 2 gol bulduğunu dile getirdiği ifade edildi. Öte yandan Sturridge’in oyundan alınırken Ünal Karaman’ın elini sıkmaması eleştiri konusu oldu. Bu durumun hoş olmadığını dile getiren taraftarlar, “Hoca seni alarak yanlış yaptı bunu eyvallah ancak senin de uzatılan eli geri çevirmen yakışık almadı. Bunu sakın bir daha yapma” dediler.
 
Beğendim
3
Sevdim
5
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap