SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yönetim Talisca için totem yapıyor!

Yönetim Talisca için totem yapıyor!

Karadeniz Özel

08 Ocak 2020 Çarşamba - 12:16




Camia ve taraftar Brezilyalı yıldızın Bordo-Mavili formayı giyeceğine yürekten inanıyor.





// Karadeniz Özel // Bordo - Mavili taraftarların gözü kulağı KAP’tan gelecek haberlerde. Uzun süren şampiyonluk özleminin bu sezon bitmesini isteyen camia ve taraftar, Trabzonspor’un bu hedefine ulaşması için en az 2 yıldız oyuncunun takıma katılmamsı gerektiğine inanıyor. Transfer edilmesi istenen yıldız ise Anderson Talisca. Brezilyalı 10 numara Çin’de formasını giydiği Evergrande’yi şampiyonluğa ulaştırdı. Çin’de ara olduğu için Talisca Mart ayına kadar boşta bulunuyor.

Bordo - Mavili kurmaylar, Brezilyalı yıldızı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu yalanlasa da, Talisca’nın menajeri Carlos Leite ileilk görüşme gerçekleşti. Karşılık olarak şartlar konuşuldu. Yine gelen bilgilere göre, Talisca, 6 ay için 1 milyon 700 bin Euro talep etti. Trabzonspor ise, 1 milyon 500 bin Euro’lu öneri sundu. Aynı kaynakların iddiasına göre, Fırtına, Talisca transferini bitirmek için tüm şartları zorlayacak. Ahmet Ağaoğlu transfer bütçesini 12 milyon TL olarak açıkla da kulüpler bu rakamı, yüzde 30 aşabiliyor.

Hatta yüzde 5’lik sapma da yapabiliyor. Bu durumda ise TFF, yalnızca uyarı yapıyor. Aynı kaynaklara göre, Ağaoğlu ve transfer komitesi, kamuoyuna Talisca transferinin imkansız olduğunu söyleyerek adeta totem yapıyor. Sturridge ve Ndiaye transferlerinde aynı yolu izleyen yönetim daha sonra, ‘Zor olanı başardık. Bu oyuncunun Trabzonspor’a gelmesi imkansızdı” açıklamaları yapmıştı. Yönetimin bu kez de, aynı planı uygulayacağı, Talisca’ya imzayı attırdıktan sonra, “Gelmeyecek adamı getirdik, imkansızı başardık” diyeceği öne sürülüyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap