SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yok mu artıran? Sheffiled United’dan Uğurcan’a 29 milyon euro!

Yok mu artıran? Sheffiled United’dan Uğurcan’a 29 milyon euro!

Karadeniz Özel

28 Şubat 2020 Cuma - 12:12




İngiliz takımları, Trabzonspor’un altın eldiveni Uğurcan Çakır için büyük bir yarışa girdi. Ada medyasında çıkan haberlere göre, Tottenham’ın 25 milyon Euro önerdiği genç file bekçisine Sheffiled United 29 milyon Euro’luk bir rakamı gözden çıkardı





Sanırız bu haberler en çok Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu heyecanlandırıyor. Belki de başkan, özellikle İngiltere kaynaklı bu haberler çıktığında elleri ovuşturmaya başlıyor. Ada medyası neredeyse her gün Uğurcan çakır ile ilgili bir haber yapıyor. Daha önce genç kaleciyi Liverpool, Everton ve Tottenham’ın istediğini yazan İngilizler, bu kez farklı bir takımın Uğurcan’a olan ilgisini haber yaptı.

 Yapılan haberde, bu sezon Premier Lig'de yaptığı çıkışla Şampiyonlar Ligi potasının sadece 4 puan gerisinde bulunan Sheffield United’ın Uğurcan için 29 milyon Euro’luk bir rakamı gözden çıkardığı öne sürüldü. Ada medyası, “Trabzonspor’un kalecisi bu sezon müthiş işlere imza atıyor. Geleceği çok parmak bir isim.

Tottenham 25 milyon Euro önermişti ama Sheffield United’ın 29 milyon Euro’luk teklifi daha cazip” haberlerini yaptı. Ahmet Ağaoğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Uğurcan’ı isteyen çok ancak 30 milyon Euro’nun altında satmam” demişti.

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap