SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yıkım ekibi

Yıkım ekibi

02 Aralık 2017 Cumartesi - 06:28




Burak’ın 10, Rodallega’nın 8, N’doye’un 4 gol attığı Karadeniz ekibinde teknik direktör Rıza Çalımbay, “Hepsi formda forvetler. Hangisini oynatsam” di





22 GOLE İMZA ATTILAR

Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ı forvet oyuncularının yükselen performansı bir yandan sevindirdi, bir yandan da sıkıntıya soktu. Son haftalarda yakalanan çıkışta büyük katkıları olan Burak, N’doye ve Rodallega bu sezon Trabzonspor’un lig ve kupada oynadığı 15 maçta toplam attığı 35 golün 22’sine imzalarını koyarak gol yükünün önemli bir kısmını sırtladılar.

HANGİSİNİ OYNATSAM

Burak sadece Süper Lig’de 10 maçta 817 dakika görev alıp 10 gol atarken, lig ve kupada toplam 345 dakika sahada kalan Rodallega 8, yine lig ve kupada 453 dakika görev alan N’Doye ise 4 gol attı. “Üçünün form grafiği bizi çok mutlu ediyor. Üçünden de en iyi şekilde yararlanmaya çalışacağız” diyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay da “Hangisini oynatsam diye” düşünmeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap