SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yılmaz Vural: "Trabzonspor’un son galibiyetinde ben vardım..."

Yılmaz Vural: "Trabzonspor’un son galibiyetinde ben vardım..."

26 Nisan 2019 Cuma - 17:50




Deneyimli teknik adam, Yılmaz Vural yarın oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.





"TRABZONSPOR'UN SON GALİBİYETİNDE BEN VARDIM"

Trabzonspor, Kadıköy'de son kazandığımda ben takımın başındaydım. Golü atanlardan biri Ünal Karaman'dı. Kaleci Metin Aktaş'tı. Bugün teknik direktör Ünal Karaman, kaleci antrenörü ise Metin Aktaş. Bu maç Fenerbahçe için kilit bir maç. Fenerbahçe büyük takım düşmez, diye bir şey yok. Orada başka takım olsa düşme potasında diye nitelendirilir. Fenerbahçe şu andaki imkanlarıyla düşecek takımlardan biri değil. İşleri çok zor değil ama Alanyaspor maçındaki gibi oyunlar kuşkulandırıyor.

"TRABZONSPOR DOĞRUYU YAPTI"




Trabzonspor 52 puanda. Beşiktaş'ın da gerisinde. Rakipleri de kendi aralarında maç yapacak. Yıllar sonra Trabzonspor doğruyu yaptı. Kendi potansiyelini değerlendiriyor. Başkanla konuştuğumda bunu keyifle yaptığını söylemişti. İşler olumlu gidiyor. Abülkadir, Yusuf, Uğurcan...

"BU ÜLKEDEN ÇOK ABDÜLKADİR VE YUSUF ÇIKAR"




Uğurcan Çakır müthiş oynuyor. Abülkadir Ömür için Barcelona konuşuluyor. Yusuf Yazıcı uzun zamandır konuşuluyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ben de bir futbolseverler olarak gurur duyuyorum. Bu ülkeden ne çok Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı çıkar. 20 milyon çocuğu neden bu sistemin içine sokamadınız?

"MAÇTA FENERBAHÇE FAVORİ"

En fazla Türk oyuncu oynatan takım Fenerbahçe büyük takımlar içinde. Fenerbahçe, Türk oyuncu konusunda en sıkıntısız olan takım. Ersun Yanal'dan hala çok şey bekleniyor. Geriye kalan 5 maç Fenerbahçe için çok önemli. Şu ana kadar gösterdiği performansla sınıfı geçmedi. Ama bu 5 maçla birlikte toparlamalı. Ersun Yanal Fenerbahçe adına başarılı olmaya mecbur. Trabzonspor maçında ben Fenerbahçe'yi favori görüyorum. Trabzonspor zaten Avrupa'ya gidecek. Trabzonspor'un puan rahatlığı var. En çok ihtiyacı olan Fenerbahçe. Bir de taraftar faktörü var.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap