SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yeni yönetimde asbaşkan olması beklenen Mehmet Yiğ

Yeni yönetimde asbaşkan olması beklenen Mehmet Yiğ

01 Aralık 2018 Cumartesi - 10:41




“Bu konudaki kararı başkanımız verecek. O koltuğa kimi layık görürse o oturur. Benim tek derdim Trabzonspor’u bu sıkıntıdan nasıl kurtaracağımız..”





KARARI BAŞKAN VERİR

Trabzonspor'da tek adaylı Olağan Genel Kurul öncesi asbaşkanlık tartışması başladı. Karadeniz’de yer alan ‘Asbaşkan İstanbul’dan’ haberi yankı uyandırdı. Adı bu koltuk için geçen Mehmet Yiğit Alp, Karadeniz’den Osman Başkır’ın sorularını yanıtladı. Söze, “Bu konuda kararı başkanımız verecek. O koltuğa kimi isterse o oturur. O imza atar, bizler destek için yanında dururuz’ diye başlayan Mehmet Yiğit Alp sözlerine şöyle devam etti:

KISIR TARTIŞMALAR GEREKSİZ

 “Benim mevki makam gibi bir beklentim yok. Tek derdim Trabzonspor’un bu ekonomik çıkmazdan kurtulması. Bunun savaşını veriyoruz. Trabzonspor’dan başka tutacak dalımız yok. Herkes bu kulübün etrafında kenetlenmeli. Böyle kısır tartışmalar gereksiz.” Bu arada Mehmet Yiğit Alp’in asbaşkanlık görevi resmileştikten sonra Trabzon’daki yetkiler Ömer Sağıroğlu ve Emin Kahraman’da olacak. İkili, İstanbul’dan gelecek direktiflerle hareket edecek.

Haber: Osman BAŞKIR


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap