SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yazıcı'nın yerini Yunus Mallı dolduracak

Yazıcı'nın yerini Yunus Mallı dolduracak

25 Eylül 2019 Çarşamba - 11:47




Trabzonspor'da orta sahada yaşanan aksaklık nedeniyle transfer çalışmalarına erken başlandı. Orta saha için Yunus Mallı'nın trnasferi gündeme geldi.





Yusuf Yazıcı’nın yokluğunda oyunu kuracak oyuncu sıkıntısı yaşayan Trabzonspor’dan hamle geldi… Ünal Karaman’ın herhangi bir raporu olmamasına rağmen yönetimin Wolfsburg’la temas kurarak Yunus Mallı için ilk görüşmeyi yaptığı bildirildi. Devre arasında mutlaka 10 numara oynayacak bir oyuncu alınmasını isteyen yönetimin geride kalan 5 haftada 1 dakika bile sahada olmayan Yunus için Wolfsburg’la bonservis pazarlığı yaptığı da gelen bilgiler arasında. 

BERKAY ÖZCAN BEDAVA NEDEN KİRALANMADI?

Bu arada Trabzonspor’da sürpriz de bir tartışma yaşanıyor… o da Yusuf Yazıcı’nın yerine Hamburg’un kiralamayı teklif ettiği Berkay Özcan’ın alınmayıp,  Başakşehir’e bırakılması. Başakşehir’den henüz forma bulamayan genç oyuncuyu kimin veto ettiği ise tartışma konusu olmuş durumda.

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap