SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yazıcı'dan Göztepe taraftarına övgü

Yazıcı'dan Göztepe taraftarına övgü

24 Şubat 2019 Pazar - 09:06




Oyundan çıkarken sarı-kırmızılı tribünlerin alkışını alan Yusuf Yazıcı’dan övgü geldi: “İlk defa rakip taraftar bizi alkışladı. Gerçekten duygulandım.





Trabzonspor'un deplasmanda Göztepe'yi mağlup ettiği mücadelede harika görüntüler vardı. Bordo-mavili seyirciler, kendi formaları ile Göztepe tribününün içinde maç izlerken dostça kareler karşılaşmaya damga vurdu. Bordo-mavili ekibin yıldızı Yusuf Yazıcı, Cem Akpınar ile değişirken tüm Göz-Göz tribünleri onu ayakta alkışladı.

Yusuf Yazıcı maç sonunda, Göztepe'nin bu centilmence tavrını övdü. 21 yaşındaki futbolcu "Çok duygulandım. İlk defa rakip takım taratarı beni ve takım arkadaşlarımı alkışladı. İnanılmaz bir andı. Göz-Göz taraftarına tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi. Göztepe galibiyetiyle morallerinin arttığını vurgulayan Yusuf seri yakalayacaklarını söyledi.

Yusuf Yazıcı, attığı tweet ile de Göztepe taraftarını övdü. Genç yıldız yandaki fotoğrafı paylaşıp "Karadeniz'in bir çocuğu olarak Ege'de gördüğüm nezaket benim için çok özeldi. Alkışları için Göztepe taraftarına teşekkürler" yazdı.

'BUNU ÖZLEMİŞTİK'
Trabzonspor twitter hesabından Göztepe'ye teşekkür etti. "Futbolun centilmen yüzünü özlemiştik. Maç sonu her iki takımı alkışlayarak uğurlayan Göztepe taraftarına teşekkür ederiz" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap