SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yaptıkları yanına kar mı alacak?

Yaptıkları yanına kar mı alacak?

09 Ocak 2019 Çarşamba - 13:27




TFF’nin ‘Futbolda mali devrim’ olarak açıkladığı borç yapılanmasında, kulüpleri batıranlar için yaptırım uygulanacak mı?





BU ÇOK MERAK EDİLEN SORUYU CAMİANIN ÖNEMLİ İSİMLERİNE SORDUK. İŞTE O ÇARPICI YANITLAR

ŞÖHRET OLUP KAÇIYORLAR

ALİ KEMAL BAŞARAN:

Federasyon ile bankanın kulüplerin borçlarını yapılandırmaları normal. Bundan sonra kulüp yöneticilerine borç yapmamaları için sorumluluk yüklenmelidir. Sebatspor’un batışından biliyorum. Başkan ve yöneticiler geliyor. Hedefleri sportmence ve  kulübün ekonomisini düşünerek değil, şöhret sahibi olmak, çıkar peşinde koşmak için bu işi yapıyorlar. Sonra kulübe yüklü miktarda borç bırakıp kaçıyorlar. Kulüplerin bugünkü hale gelmemesi için gerekli olan tedbirler alınmalı. Başkan ve yöneticiler borç yapıyorsa bunun sorumlusu onlar olmalıdır. Parayı onlar ödemelidir.

YATARAK PARA KAZANIYORLAR


ALİ KEMAL DENİZCİ:

Kulüpler iflas etti bitti. Kulüpler böyle yönetilmemeli, geçmişte büyük paralarla alınan oyuncular, bugün  bedava vermeye çalışılıyor, üstelik üzerine de para veriliyor. Kulübün her şeyini bitirdiler. Bundan önceki yönetimler kulübü iflas ettirdiler. Bir futbolcu yatarken, uyurken para kazanır mı? Kulüp peşkeş çekildi, ayaklar altına alındı. Bu şekilde transfer yapılmamalı, kulübün parasını çarçur edip borç yapanlar bu paraları ödemeli. Trabzonspor’un yeni tüzüğü bu şekilde. Doğrusu da bu.

BATIRANLAR PARAYI ÖDESİN

BÜLENT AKYAZICI:

TRABZONSPOR yeni bir tüzük tadilatı yaptı. Yapılan tüzük tadilatında borçlandırma konusunda yeni bir önlem aldı. Gelecek olan başkan, belirli bir miktarda borçlanma yapabilir. Bunun üzerine çıkarsa bu parayı o başkan ödeyecek. Doğrusu da bu. Başkanlık yapanlar Trabzonspor’u yanlış uygulamalarla felaket borçlandırdı. Borç yapan başkanların yanına bu kar kaldı. Sıkıntıyı ise gelen başkan ve yönetim çekiyor. Bu doğru bir şey değil.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap