SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ya Avrupa Ya Trabzon

Ya Avrupa Ya Trabzon

Karadeniz Özel

03 Nisan 2019 Çarşamba - 13:20




Yusuf Yazıcı peşinde olan İstanbul kulüplerine resti çekti, yol haritasını belirledi





Devre arasında İngiliz kulübü Cardiff City’nin 15 milyon euro teklif ettiği Yusuf Yazıcı, yakın çevresine konuştu. Valencia ve Real Sociedad’dan teklif aldığını itiraf eden Yusuf’un, “Şu bilinmeli ki Avrupa'da oynamazsam Trabzon'da futbolu bırakacağım. İstanbul kulüpleriyle işim olmaz” dediği öğrenildi…

İSPANYOLLAR DEVREDE

AVRUPA devlerinin gözdesi olan Yusuf Yazıcı, yakın çevresine, transferi ve geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Trabzonspor’da mutlu olduğunu dile getiren Yusuf’un, “Trabzonspor kaptanıyım. Bu aşamada kendimi pazarlayacak değilim. Memleketimde mutluyum. Gözümü Trabzonspor'da açtım. Şu bilinmeli ki Avrupa'da oynamazsam Trabzon'da futbolu bırakacağım. Bu şehir beni sahiplendi. Elbette İstanbul kulüpleri de beni istiyor ancak, Avrupa’ya gidemezsem, Trabzonspor beni istediği sürece burada kalacağım" dediği ifade edildi.




YUSUF SEZON SONU GİDER

HATIRLANACAĞI gibi Yusuf Yazıcı’ya devre arasında İngiliz kulübü Cardiff City, 15 milyon euroluk teklif yapmış ancak başkan Ahmet Ağaoğlu 25 milyon euro isteyince transfer gerçekleşmemişti. Yine bize gelen bilgilere göre, Yusuf Yazıcı’yı özellikle İspanyol ekipleri Valencia ve Real Sociedad ısrarla istiyor. İspanyollar Yusuf’un her maçına scout ekibi gönderip son bilgileri alıyor. Otoriteler, Şenol Güneş’in gelişiyle A Milli Takım’ın da vazgeçilmezi olan Yusuf Yazıcı’nın sezon bitiminde bordo-mavili takımdan ayrılıp Avrupa’ya gideceği görüşünde birleşiyor. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap