SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Werder Bremen’in sportif direktörü Clemens Fritz Ömer Toprak'a,Trabzonspor'un teklifini açıkladı

Werder Bremen’in sportif direktörü Clemens Fritz Ömer Toprak'a,Trabzonspor'un teklifini açıkladı

14 Temmuz 2021 Çarşamba - 16:39




Ömer Toprak, Türk Milli Takımı için 27 kez forma giydi. Ancak Süper Lig'de hiç oynamadı. Bu yaz bu durum değişebilir. SV Werder Bremen'in defans oyuncusu şu anda Bundesliga kulüplerinin yanı sıra Türkiye’den de teklifler alıyor. Alman Deich Stube’ye göre özellikle Trabzonspor'un bir teklifte bulunduğu söyleniyor.





31 yaşındaki oyuncunun küme düştükten sonra üst ligde oynamaya devam etmek için Werder Bremen'den ayrılmak istediği bir sır değil. Ayrıca Werder bir transfer umuyor. Çünkü Ömer Toprak aslında yüzde 40 ila 60'lık maaş kesintiler yapmasına rağmen 2. Lig için çok pahalı. Her iki taraf da özel durumla çok profesyonelce ilgileniyor.

"Ömer durum tamamen kabul” diyen Werder Bremen sportif direktörü Clemens Fritz , "O her zaman tam gaz gidiyor. Arkadaşlarıyla sürekli konuşur, sorumluluk alır ve genç oyuncular için iyi bir danışmanıdır. Ömer, Zillertal kampının da en göze çarpan oyuncularından biri” dedi.

Diech Stube’den Björn Knips haber yorumunda, “Sadece sportif nedenlerle olsaydı  Werder Bremen’de kalmak isterdi. Ancak tahmini yıllık maaşı iki milyon Euro’nun biraz altında . Werder'in en çok kazananlarından biri ve bu nedenle aslında ikinci lig kulübünün kapsamını aşıyor. Özellikle de Werder gibi kesinlikle masrafları kısmak zorunda. Fritz elbette rakamlara girmiyor ama en azından şunu ortaya koyuyor. “Ömer bizim durumumuzu biliyor. Onunla her şey açıkça konuşulur. Onun için hangi tekliflerin geldiğini görüyoruz ve sonra onunla tartışıyoruz. Gerçekten iyi bir değiş tokuş içindeyiz” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap