SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Weghorst mu Belotti mi?

Weghorst mu Belotti mi?

13 Temmuz 2023 Perşembe - 12:52




Bordo-Mavili yönetim, yeni sezon hücum hattını çok özel bir golcü ile güçlendirmek istiyor...





Editör: Barışcan ATMACA

Bruno Petkovic konusunda beklemeye geçen Trabzonspor’da, menajerlerin önerdiği 2 önemli forvet oyuncusunun adı masada duruyor. Bir yanda, Beşiktaş forması altında oynadığı 18 maçta 9 gol atıp 4 asit yapan Süper Lig’in tozunu atan Wout Weghorst. Diğer yanda, Roma’da istediği ortamı bulamayan ve kariyerinde yeni bir heyecan arayan İtalyan Fırtınası Andrea Belotti…

Beşiktaş’ın ardından gittiği Manchester United’da beklentileri karşılayamayan Wout Weghorst, bonservisini elinde bulunduran Burnley’e geri döndü. İngiliz ekibinde kalmak istemeyen ve yeniden Süper Lig’e dönmeyi planlayan 30 yaşında 1.97 boyundaki Weghorst, satın alma opsiyonlu kiralık olarak Trabzonspor’a önerildi. Wout Weghorst’un şartlarının değerlendirildiği bildirildi.

Bordo-Mavili kurmaylara önerilen bir diğer forvet, geçtiğimiz sezon Torino’dan Roma’ya giden ancak burada beklentilerin altında kalan Andrea Belotti… 29 yaşında 1.81 boyundaki Belotti, geçen sezon 46 maçta 4 gol atıp 2 de asist yaptı. Menajerlerin, ‘Trabzonspor’a getirebiliriz’ dedikleri Belotti’de sorun yüksek maaş. İtalyan yıldız, önerilen rakamları kabul ederse, girişimler resmileşecek.

44 MAÇTA 12 GOL

İtalyan Milli Takımı’nın da vaz geçilmez isimlerinden birisi olan Andrea Belotti, 44 maçta oynadı, 12 gol attı. Belotti’nin Roma ile 2 yıllık daha kontratı bulunuyor.

MESSİ İLE KAVGA ETTİ

Wout Weghorst, 2022 Dünya Kupası finallerinde Hollanda forması altında Arjantin’e attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. Weghorst aynı maçta Messi ile kavga etmiş, bu da çok konuşulmuştu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
6
Sevdim
4
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap