SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Volkan Demirel canlı yayında Trabzonsporlu çalışanı tehdit etti

Volkan Demirel canlı yayında Trabzonsporlu çalışanı tehdit etti

27 Nisan 2019 Cumartesi - 21:41




Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı.





Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u konuk ettiği ve 10 kişi kaldığı maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Volkan Demirel, yine şaşırtmayarak kendisine yakışır bir üslupla açıklamalarda bulundu.

Türk futboluna çirkeflikleriyle adını altın harflerle kazıyan Demirel, Trabzonsporlu bir çalışanı tehdit ederek kendisine laf atıldığını iddia edip "Onu otobüsten indirir özür diletirim" dedi.

Volkan Demirel, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Belki oynamadığım bir maçın ardından buraya gelemem kimilerine saçma gelebilir. Bence de saçma ama anlatmak istediğim bir şey var. Biz kendi derdimize düşmüş bir takımız şu anda. Kimse bize dil uzatamaz. Biz hala Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biriyiz. Trabzonspor’un analizcisi midir, tercümanı mıdır nedir, soyunma odasına giderken bana arkamdan laf söylüyor. Gelsin benden özür dilesin. Yoksa ben otobüsten alıp özür diletmesini bilirim. Belki de o doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek. Burası Fenerbahçe! Herkes haddini bilecek! Herkes haddini bilsin. Fenerbahçe’ye kimse dil uzatamaz!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap