SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Visca’ya, Trabzonspor’u Mesut Özil seçtirdi

Visca’ya, Trabzonspor’u Mesut Özil seçtirdi

11 Ocak 2021 Pazartesi - 14:41




Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın çok istediği Edin Visca transferini bitirmek üzere...Boşnak oyuncunun bordo-mavili takıma gitmesini hızlandıran 2 önemli faktör olduğu ortaya çıktı. Birincisi; Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferine yoğunlaşması ve diğer bütün görüşmeleri dondurması, diğeri de Okan Buruk'un Visca'nın mevkisi için Henry Onyekuru’nun transferini istemesi...





Mesut Özil transferi Fenerbahçe’de diğer tüm görüşmelerin dondurulmasına neden oldu… bu da sarı-lacivertlilerden haber bekleyen başta Edin Visca olmak üzere pek çok oyuncunun rotasını diğer takımlara çevirmesine neden oldu. Başakşehir yönetiminin Okan Buruk’un talebiyle Henry Onyekuru’ya teklif yapması ise Visca’nın canını daha da sıktı.

Bir süredir Buruk’la arasında sorunlar bulunan Visca’nın, Onyekuru’nun arkasında yedek beklemek istemediği için eski hocası Abdullah Avcı’nın “Trabzonspor’a gel” teklifini değerlendirmeye aldığı bildirildi. Visca’nın son kararını vermesi durumunda Ahmet Ağaoğlu’nun, Göksel Gümüşdağ ile bir görüşme yapacağı ve transferi bitireceği öğrenildi.

Beğendim
23
Sevdim
14
Beğenmedim
8
Üzgün
3
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap