SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Visca sırrını itiraf etti! Tam 7.5 yıl boyunca...

Visca sırrını itiraf etti! Tam 7.5 yıl boyunca...

15 Şubat 2022 Salı - 13:01




Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği Edin Visca'nın sırrı belli oldu.





Trabzonspor’a transfer olduğunda Edin Visca için soru işareti vardı… Barcelona’dan transfer PSG’de herhangi bir varlık gösteremeyen Messi gibi, “tek bir takımın oyuncusu” olacağı iddia ediliyordu. Barça’dan sonra Messi gibi Trabzonspor’da da hayal kırıklığı yaşayacağı düşünülüyordu.

Ancak Edin Visca bu iddiaların sahiplerini hayal kırıklığına uğrattı. 3 maçta attığı 4 golle Trabzonspor’un son 3 haftada aldığı 9 puana direkt katkı etti.

Visca’nın çok önemli bir özelliği var. Az sakatlanması.

2010-11 sezonundan beri Süper Ligde forma giyen Boşnak oyuncu hiç büyük sakatlık yaşamadı. Geçen sezon Aykut Kocaman, Başakşehir’in başındayken yaşadığı tartışma yüzünden 49 gün sahalardan uzak kalması en uzun ayrılığı. O dönemde 13 maç kaçıran Visca, 2012-13 yılından 2020-21 sezonuna kadar hiç sakatlanmadı. 16 Mart 2013’ten, 2 Aralık 2020’ye kadar 7.5 yıl hiç sakatlık yaşamadı. 

Boşnak oyuncu sırrını 2017’de verdiği bir röportajda; “Herhangi bir sırrım yok! Futbolda başarılı olmak istiyorsanız profesyonel davranmalı ve yaptığınız işe saygı duymalısınız. Bu yaşıma kadar her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım. Hiçbir zaman gösterişli bir oyuncu olmadım ve sadece hocamın verdiği görevleri yerine getirmeye odaklandım. Her sezon kendime yeni hedefler koyuyorum; bir önceki sezondan daha iyi olmaya çalışıyorum. Kendime çok iyi baktığımdan herhangi bir sakatlık da yaşamadım. Tabii bu sadece benimle değil, kulüpte bulunan herkesle alakalı bir şey. Başkandan, teknik direktörden, taraftardan, takım arkadaşlarımdan yeterince destek almasaydım buralara gelemezdim” diye açıklamıştı.


Beğendim
11
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap