SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Visca Fırtına’ya Yusuf Sarı Başakşehir’e

Visca Fırtına’ya Yusuf Sarı Başakşehir’e

Karadeniz Özel

18 Kasım 2021 Perşembe - 13:20








// Karadeniz Özel // İstanbul kaynaklı haberlere göre daha önce Edin Visca’nın gidişine sıcak bakmayan Başakşehir cephesi geri adım attı. Nedeni ise Boşnak kanat oyuncusunun Trabzonspor’a gelme isteğinin artık durdurulamaz noktaya gelmesi. İddia sahiplerine göre, bu konuda yumuşayan Başakşehir yönetimi bordo-mavili takımdan Yusuf Sarı’yı talep etti. Aynı kaynaklar, Trabzonspor’un öneriyi kabul ettiğini ilerleyen günlerde Edin Visca-Yusuf Sarı takasının resmileşeceğini öne sürdü.

ARA transfer dönemine daha uzun bir süre var ancak Trabzonspor şimdiden eksik bölgeler için girişimlere hız verdi. Transferde öncelikli bölgelerden birisi de sağ kanat. Gervinho’nun sezonu kapatması nedeniyle bu bölgeye deneyimli bir isim isteyen teknik direktör Abdullah Avcı’nın gönlündeki isim ise eski öğrencisi Edin Visca. Avcı’nın gönlünden bunlar geçerken İstanbul kaynaklı bir haber gündeme bomba gibi düştü.

Gelen bilgilere göre, her fırsatta hocası Abdullah Avcı ile çalışmak istediğini söyleyen, bu düşüncesine açık bir şekilde dile getiren Edin Visca, Başakşehir yönetiminden ara transfer döneminde takımdan ayrılmak için izin istedi. Trabzonspor ile görüştüğünü söyleyen Visca’ya daha önce izin vermeyen İstanbul ekibinin Boşnak kanat oyuncusunun kararlı tutuma karşısında yumuşadığı öne sürüldü. Aynı kaynaklar, Başakşehir yönetiminin de Visca’ya karşılık Fırtına’nın ele avuca sığmaz ismi Yusuf Sarı’yı talep ettiklerini dile getirdi.

A Milli Takıma da seçilen Yusuf’un gitmesine bordo-mavili kurmayların sıcak baktığı, bu müthiş takasın önümüzdeki günlerde resmiyete döküleceği ifade edildi. 2020 yılından bu yana Trabzonspor formasını giyen 22 yaşındaki Yusuf Sarı’nın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bu sezon 9 lig maçında 282 dakikada görev yapan genç kanat oyuncusu 1 gol kaydetti. 31 yaşında olan Edin Visca ise bu sezon Başakşehir’de 12 lig maçına çıktı, 2 gol attı, 8 de asist yaptı.

Beğendim
28
Sevdim
7
Beğenmedim
19
Üzgün
3
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap