SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Viking'e 1 milyon 40 bin Euro

Viking'e 1 milyon 40 bin Euro

27 Haziran 2019 Perşembe - 11:22




Trabzonspor, İsveçli yıldızın transferi için limitleri zorluyor





Fırtına, golcü transferinde geri sayıma geçti. Listedeki isimlerle görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavililer, forvet bölgesi için en güçlü aday olan Marcus Berg’e 1 milyon 400 bin Euro önerdi. İsveçli futbolcunun teklife sıcak baktığı bildirildi.

TRABZONSPOR'UN  ÖNCELİKLİ GOLCÜSÜ

YENİ sezonda golcü kim olacak? Trabzonspor taraftarı ve camiası bu sorunun yanıtını merakla beklerken adaylar arasında bir isim ön plana çıktı. Merakla beklenen bu forvet, İsveçli golcü Marcus Berg. Karadeniz günler öncesinden Marcus Berg’in forvet adayları arasında en güçlü isimlerden birisi olduğunu duyurmuş, bordo-mavili kurmaylar da bu gelişmeyi doğrulamışlardı. Berg transferinde yeni gelişmeler var...




AYNI PARAHUGO’YA ÖNERİLMİŞTİ

ALDIĞIMIZ duyumlara göre, Trabzonspor Transfer Komitesi, bonservisi elinde olan Marcus Berg’e mevcut ekonomik koşullarda limitleri zorlayacak bir para teklif etti. Yine bize gelen bilgilere göre, yönetim daha önce Hugo Rodallega’ya önerdiği 1 milyon 400 bin Euro’luk maaşı Berg’e teklif edildi. İsveçli golcünün kararını bekleyen yönetim, ‘evet’ yanıtını alır almaz Berg’i Türkiye’ye çağıracak. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap