SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Verimliliği olsaydı Liverpool onu bırakmazdı

Verimliliği olsaydı Liverpool onu bırakmazdı

22 Eylül 2019 Pazar - 16:05




Trabzonspor’un Getafe ile oynadığı UEFA grup maçını izlediğini belirten İngiliz Liverpool kulübünün başarılı Alman teknik direktörü Jürgen Klopp İngiliz basınında Sturridge’i değerlendirdi.





İngiliz basınında yer alan habere göre Sturridge’in eski hocası Jürgen Klopp, yıldız futbolcunun hazır olmadığını belirterek, “Tam hazır hale gelmesi uzun süreç alacak. Sezon başında takım çalışmalarına katılmayan Sturridge, belli ki bireysel antrenmanlarında da yeterli çalışmayı yapmamış. Yetenekleri tartışılmaz ama verimliliği tartışılabilecek bir oyuncu. Zaten verimliliğini tartışmayacak olsaydık Liverpool olarak onu bırakmazdık” dedi.

Klopp gazetedeki açıklamalarında ayrıca şu görüşlere yer verdi:

“Sturridge sanıyorum devre arasına kadar fiziki anlamda tam yeterli bir hale gelemeyecek. Çünkü bir futbolcunun fizik güç anlamında yeterli hale gelebilmesi için yaz başı ve devre arası takım çalışmalarında ağır idmanlar yapması gerekir. Bu ağır idmanları şu anda lig devam ederken futbolcuya yaptıramazsınız. Bu sebeple Trabzonsporluların Sturridge için ligin ikinci yarısını beklemeleri gerekecek. Tabi iş sadece devre arası antrenmanıyla da bitmiyor. Yetenekli futbolcunun kafasını düzeltip kendini tamamen işine vermesi gerekiyor”



 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap