SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Venezuelalı stoper için flaş açıklama! 'Derbiye yetişir'

Venezuelalı stoper için flaş açıklama! 'Derbiye yetişir'

Karadeniz Özel

08 Eylül 2020 Salı - 09:18




Trabzonspor'un satın alma opsiyonlu kiralık olarak el sıkıştığı Venezuelalı stoper için flaş açıklama!





Trabzonspor, 2 sezondur kanayan bir para hale gelen stoper bölgesi için aradığı isimlerden birisi ile anlaşma sağladı. Bordo-mavili yönetimin bir süredir temasta olduğu ve pazarlıklar yaptığı 26 yaşındaki stoper Yordan Osorio’da mutlu sona ulaşıldı. Müjdeyi ise yönetime yakın bir isim Karadeniz vasıtasıyla verdi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor, bonservisi Porto’da olan Venezuelalı stoper için Portekiz kulübü ile anlaşma sağladı. Aynı kişinin ifadesine göre, bordo-mavililer 26 yaşındaki Osorio’yu satın alma opsiyonlu kiraladı. Bu hafta içinde Trabzon’a beklenen Osorio’nun Beşiktaş derbisinde sahada olabileceği ifade edildi.

Geride kalan sezonu Zenit St.Petersburg’da geçiren 1.86 boyundaki Yordan Osorio, 16 karşılaşmada forma giydi. Sağ ayağını bir hayli etkili kullanan Venezuelalı stoper, geriden oyun kurması ve kademelerdeki başarısıyla tanınıyor.  Venezuela Milli Takımı’nda 12 kez oynayan Osorio, kariyerinde Porto, Zenit ve Vitoria Guimaraes formalarını giydi.

Beğendim
13
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap