SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Usta'nın planı suya düştü!

Usta'nın planı suya düştü!

06 Nisan 2018 Cuma - 10:58




Usta, “Aday çıkmamış olsaydı ya kongre iptali yapacaktık ya da yeni bir listeyle Trabzonspor'u taşımaya devam edecektik” dedi .





Trabzonspor’da mevcut başkan Muharrem Usta, Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden aday olmayacağını açıkladı. Usta, “Bundan sonra bize düşen şey, Ahmet Ağaoğlu’na destek olmaktır” diyerek, “Aday çıkmamış olsaydı ya kongre iptali yapacaktık ya da yeni bir listeyle Trabzonspor'u taşımaya devam edecektik. Şimdi adayımız var. Kongrede kesinlikle aday olmayacağız. Ahmet Bey çıktıktan sonra bütün camianın ona sahip çıkması ve destek vermesi lazım” ifadelerini kullandı.

Bu arada Usta, Ersun Yanal için de ağır ifadeler kullandı. Usta, “Senin arkanda bu kadar iyi duran, sana cebinden para çıkartıp veren, aldığı ücret fazla gözükmesin diye cebinden para veren başkan var. Sen nasıl bir insansın ki 6-1 yenildiğin maçtan sonra Trabzonspor’u mahkemeye veriyorsun? Aziz Yıldırım sana az bile demiş. ‘Sana cebimden para veririm’ dedim, o utanmadan bunu yapıyor. Ne kadar olduğunu o daha iyi bilir. Bunu nasıl yapabilir bir insan?” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap