SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünlü gazeteci Marek Hamsik müjdesini verdi! Marek Hamsik Trabzonspor'da

Ünlü gazeteci Marek Hamsik müjdesini verdi! Marek Hamsik Trabzonspor'da

06 Haziran 2021 Pazar - 13:42




Twitter’da 1.2 milyon takipçisiyle transfer üstadı olan ünlü gazeteci Di Marzio fitili yaktı: Hamsik ikna oldu. Trabzonspor, Bruno Peres ve Gervinho’dan sonra bir bomba daha patlatıyor.





Trabzonspor'da taraftarın gözü kulağı Marek Hamsik transferine çevrildi.

Görüşmeler de mükemmel bir çizgide ilerliyor. 

Avrupa transfer piyasasını avucunun içinde tutan ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da net ifadelerle bordo-mavili kulübün Slovak yıldızın transferinde ciddi mesafe kat ettiğini yazdı.

Önceki gece Twitter hesabından bir açıklama yapan Di Marzio; ''Marek Hamsik, Göteborg tecrübesinden sonra Trabzonspor'a gitmeye hazırlanıyor. Marek'in İsveç macerası sona eriyor. Göteborg ile sözleşmesi 30 Ağustos'ta sona erecek eski Napoli oyuncusu şu anda Trabzonspor ile ileri düzey görüşmelerde bulunuyor. Oyuncu ikna oldu. Trabzonspor, Bruno Peres ve Gervinho gibi Serie A'nın tanınmış iki yüzüne kucak açmıştı. Şimdi bir bomba da Hamsik'i alarak patlatacaklar.'' ifadelerine yer verdi. 

 

Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap