SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal'ı Hüseyin'i yedin sıra Avcı'da mı?

Ünal'ı Hüseyin'i yedin sıra Avcı'da mı?

28 Aralık 2020 Pazartesi - 09:24




Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Fenerbahçeli Acun Ilıcalı’nın uçağında teknik direktör Abdullah Avcı’yı eleştirmesi bordo-mavili camiayı ayağa kaldırdı.





2-0 kaybedilen Galatasaray maçının hemen sonrası...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu özel bir uçakla İstanbul’a dönüyor. Seyahat ettiği uçak hiç de yabancı değil. Televizyoncu ve Fenerbahçeli olarak bilinen Acun Ilıcalı’ya ait bu uçak. İçinde, Acun Ilıcalı’nın ortağı koyu Galatasaraylı Esat Yontunç da var. Ağaoğlu, belli ki teknik direktör Abdullah Avcı’ya bir hayli kızmış. Yenilginin sorumlusu olarak onu görüyor ve ekliyor: “Bana bir daha kadro dışı talebiyle gelmesinler. Bu işin b.k’unu çıkarmasınlar.”

KOLTUK SANA BÜYÜK GELİYOR

AhmetAğaoğlu’nun teknik di- rektör Abdullah Avcı’yı hedef alan bu sözleri büyük tartışma yaratırken bordo-mavili camianın önemli isimleri başkana sert
sözlerle yüklendi. Ağaoğlu’nun daha önce Ünal Karaman ile Hüseyin Çimşir’i göndermesinin büyük yanlış olduğuna dikkat çeken bu isimler, “Başkanın böyle bir ortamda olması büyük bir hezeyan içinde olduğunu gösteriyor. Belli ki o koltuğu artık tem- sil edecek yete- nekte değil. İnsan bir başkasının yanında hocasını nasıl kötüler aklımız almıyor” dediler.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap