SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman'la yeni sayfa

Ünal Karaman'la yeni sayfa

Karadeniz Özel

17 Nisan 2019 Çarşamba - 12:12




Bu mutlu haberide Karadeniz'den duyacaksınız





Bordo-mavili yönetim Ünal hoca konusundaki kararını verdi. Beklentilerin üzerinde performans sergileyen tecrübeli teknik adamla 15 gün içinde masaya oturulacak…

15 GÜNDE TAMAM

TRABZONSPOR’DA Ünal Karaman belirsizliği sona eriyor. Bordo-mavili camia, uzunca bir süredir Karaman ile devam edilip edilmeyeceğinin yanıtını bekliyordu. Aldığımız bilgilere göre bu belirsizlik sona erdi. Yönetim, sezon başından bu yana beklentilerin üzerinde performans sergileyen ve takıma gençleri kazandıran Karaman ile masaya oturmaya karar verdi. Yine bize gelen bilgilere göre, yönetim içinde bazı çatlak sesler çıksa da büyük bir bölüm Karaman’ın kalması yönünde tavır sergiledi. 




ÇITA YÜKSELECEK

BORDO-Mavili kurmayların en geç 15 gün içinde Ünal Karaman ile masaya oturacakları ve yeni sözleşmenin ayrıntılarını konuşacakları belirtildi. Ünal hocanın, yakın çevresine, “Elbette uzun yıllar görev almak isterim ancak en doğrusu her yıl yeni bir kontrat. Başarılı oldukça Trabzonspor’da kalırım. Başarı yoksa zaten onların söylemesine gerek kalmaz ben kendim giderim” dediği kaydedildi. Yapılacak görüşmede hedeflerin yüksek tutulacağı ve Karaman’a 1+ 1yıllık teklif yapılacağı ifade edildi. 
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap