SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman'ın sessiz ve keyifsiz hali dikkat çekiyor

Ünal Karaman'ın sessiz ve keyifsiz hali dikkat çekiyor

Karadeniz Özel

08 Mayıs 2019 Çarşamba - 10:21




Ünal Karaman'ın yakın çevresinden bir isimle yaşadığı diyalog çok konuşulacak türden.





Karadeniz Gazete / Özel / Mehmet KARAGÖZ // Yaşanan onca olumsuz koşullara karşın Trabzonspor’a tarihinin en önemli başarılarından birini yaşatan Ünal Karaman’ın keyifsiz hali dikkatlerden kaçmıyor. Bu durum sevenlerini üzerken, Kayserispor maçı sonrası yaşanan bir diyalog, aslında her şeyi anlatır gibiydi…

SESSİZ VE KEYİFSİZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Trabzonspor camia ve taraftar biran önce teknik direktör Ünal Karaman ile sözleşme yapılmasını beklerken, henüz resmi bir girişimin yapılmaması kafaları karıştırıyor. Bu durumun tecrübeli teknik adamın yüz hatlarına da yansıması dikkatli gözlerden kaçmıyor. Hemen Kayserispor maçı sonrasına gidelim. Gol düellosu şeklinde geçen maç 4-2 kazanılmış. Takımın coşkusu tavan yapmış ancak Ünal Karaman sessiz ve keyifsiz bir şekilde soyunma odasının yolunu tutuyor.

3 HAFTA KALDI SÖZLEŞME YOK

Bu durum sevenlerini hem üzüyor hem de şaşırtıyor. Diyorlar ki; Evet hoca öyle sevincinin çokça yaşayan ve bunu dışa vuran biri değil ama bu kadar da sessiz kalmazdı. Belli ki bitime 3 hafta kalmasına karşın henüz yönetimden sözleşme için çağrı yapılmaması, bir görüşmenin gerçekleşmemesi canını sıkmış. Hatta dayanamadık sorduk, ‘hocam suratınız asık. Moraliniz bozuk. Sözleşmeden dolayı mı?’ diye. Yanıtı yine kendine has kibarca idi: Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap