SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman'ın Amiri kumarı

Ünal Karaman'ın Amiri kumarı

05 Mayıs 2019 Pazar - 11:30




Ünal Karaman, cezalı Abdülkadir Parmak ve sakat Pereira’nın yerine oynatacağı isimleri belirledi





Kayserispor karşısında savunmanın sağında ve ön liberoda kimlerin görev yapacağı konusu netlik kazanmaya başladı. Son taktik idmanda sağ bekte Kamil Ahmet, Ön liberoda ise Vahid Amiri görev yaptı

SAĞ BEKTE KAMİL OYNAYACAK

TRABZONSPOR’DA yarın oynanacak Kayseri maçının hazırlıkları aralıksız sürerken, merak edilen bir konu da netlik kazanmaya başladı. Pereira’nın sakatlığı, Abdülkadir Parmak’ın ise cezalı olması nedeniyle 2 bölgede forma giyecek isimler belli oldu gibi. Teknik Direktör Ünal Karaman dün gerçekleşen taktik çift kalede savunmanın sağında Kamil Ahmet Çörekçi’yi oynattı. Aslında bu beklenilen bir durumdu.




AMİRİ İLE 2 MAÇ KAYBEDİLDİ

ANCAK Karaman’ın ön libero tercihi yine kafa karıştırdı. Ünal Hoca bu bölgede Vahid Amiri’yi oynattı. Hatırlanacağı gibi Novak’ın sakat olduğu dönemlerde sol bek olarak görev yapan Amiri, kötü performansı nedeniyle çok eleştirilmişti. Trabzonspor, Amiri’nin sol bek olarak oynadığı Galatasaray ve Alanyaspor maçlarını kaybetmişti. Bordo-Mavili taraftarlar ilk 11’de Olcay’ın oynamasını bekliyordu.




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap