SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman Sturridge'in abisi oldu

Ünal Karaman Sturridge'in abisi oldu

21 Ekim 2019 Pazartesi - 13:38




Trabzonspor'da Sturridge'in performansının arkasındaki sır Ünal Karaman.





Daniel Sturridge'ın Süper Lig'deki ilk golünün asisti Alexander Sörloth'tan gelirken; Sturridge, ligdeki ilk asistini Norveçli oyuncuya yaptı. İngiliz oyuncu Gaziantep maçına çok dikkatli hazırlandı. İngiliz oyuncuyla bir araya gelen Ünal Karaman, “şu anda takıma yaptığımız yüklemeyi sana yaparsak, kaldıramazsın. Özel antrenmanlara devam et. Sakatlanmanı istemiyorum. Bana güven. Oynayarak güçleneceksin. Beraber yapacağız yüklemeleri” konuşması yaptı. Karaman ile Sturridge arasında oluşan abi kardeş tarzındaki yakınlık İngiliz oyuncuyu Cumartesi günü 11’de sahaya çıkardı.

Sturridge de maçtan sonra, dans ettiği fotoğrafı paylaşarak, ''Şimdi ne zamanı olduğunu biliyorsunuz . 4-1’lik galibiyette, bir gol ve bir asistlik performans… Galibiyet keyifli ama Perşembe günü Avrupa Ligi… Teşekkürler Tanrım!'' ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR TİŞÖRTLERİN SATIŞA ÇIKMASINI İSTİYOR

Trabzonsporlu futbolcuların ısınmaya çıktıklarında giydikleri t-shirtler gündem oldu. Trabzonspor logosu üzerine Mustafa Kemal Atatürk görseli ve imzası bulunan tşörtler taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı. Sosyal medyada paylaşılan görsellerin altına "Ne olur satışa çıkartın" mesajları yağdı.

TRABZONSPOR YIKA YIKA GELİYOR

Evinde oynadığı son dokuz Süper Lig maçının sadece birinde puan kaybeden Trabzonspor bu süreçe 8 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bu süreçte tüm rakiplerine en az ikişer gol atan bordo-mavililer  rakip filelere toplam 26 gol bıraktılar. Maç başına 2.88 gol ortalaması yakaladılar.

Beğendim
15
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap