SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman isterse Papy imzaya gelecek

Ünal Karaman isterse Papy imzaya gelecek

16 Eylül 2018 Pazar - 12:35




Bordo-Mavililerin, sezon başında yüksek maliyeti nedeni ile alamadığı ve kulübü ile sözleşmesini fesheden Papy Djilobodji için yeniden harekete geç





Karadeniz Gazetesi - Spor Merkezi | Trabzonspor devre arası transfer çalışmaları şimdiden başladı. Kadrosuna sezon başında bir stoper oyuncusu katmak isteyen fakat bunu başaramayan Bordo-Mavililer, işi sıkı tutmaya başladı. İngiltere’nin Sunderland ekibinde oynayan savunma oyuncusu Papy Djilobodji için girişimde bulunan Trabzonspor, bu oyuncuyu yüksek maliyeti nedeni ile alamamıştı.

Liglerin başlaması ile birlikte kulübünün serbest bıraktığı Papy Djilobodji’nin Trabzonspor’a haber yolladığı ve “Yeniden görüşebiliriz. Bonservisim elimde” dediği belirtildi. Bordo-Mavili yönetiminde konuyu teknik Direktör Ünal Karaman’a aktardığı ve genç teknik adamın raporunun beklendiği ifade edildi. 

Direktör Ünal Karaman’ın onay vermesi durumunda Senegalli 29 yaşındaki savunma oyuncusu Trabzon’a gelecek. Bordo-Mavililer ile anlaşma sağlayıp ön protokol imzalayacak olan Papy Djilobodji, devre arasına kadar takımla birlikte çalışacak. Ligin ikinci yarısında ise Trabzonspor forması giyecek. Bordo-Mavililer, böylelikle 1 milyon Euro tasarruf etmiş olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap