SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman geri mi dönüyor? Kimse asla demedi!

Ünal Karaman geri mi dönüyor? Kimse asla demedi!

03 Ocak 2020 Cuma - 19:43




Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'da Ünal Karaman ile yollar ayrıldı ancak başarılı hocanın takıma geri döneceği iddiası ortalıkta dolanmaya başladı. Bu arada Ünal Karaman'ın Trabzonspor olmazsa sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağı öğrenildi.





Trabzonspor’da Ünal Karaman’la yollar ayrıldı ama ipler kopmadı... Ünal Karaman, İzmir’e gitti ama Trabzon’la bağlantıları sürüyor. Camia içinde kimse Ünal Karaman’ın döneceğini beklemiyor ama ''Ünal Karaman yarın gelip takımın başına geçer. Sürpriz olmaz'' diyenlerin sayısı da hiç az değil.

Gelen bilgilere göre; bazı çevreler ayrılık sürecinde hiç yüzyüze gelmeyen Ünal Karaman ile Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu bir araya getirmeye çalışıyor. Bu kişilerin iddiası ise ''ikisi bir araya gelse. Otursa ve konuşsa bu sorun 5 dakikada hallolur'' yönünde.

Ünal Karaman sezon bitene kadar çalışmayacak

Merak edilen bir başka konu ise Ünal Karaman’ın bu süreçte ne yapacağı... Antalyaspor’un bir teklifi olduğu konuşuluyor. Geri dönebileceği üzerinde duruluyor. Başka bir takım başına geçebileceği iddiası bile var. Ancak camiada, ''Ünal Karaman’ın, Trabzon’a dönme ihtimali, sezon bitene kadar başka takım çalıştırma ihtimalinden daha yüksek. Hoca sezon bitene kadar bir takımla çalışmayacak'' görüşü hakim. 

Yabancı oyuncular bilgi toplamaya çalışıyor


Ünal Karaman’la yaşanan ayrılık Trabzonspor’da futbolcular arasında büyük bir rahatsızlığa neden oldu... yeni yıl tatili için ülkelerinde olan başta Sörloth, Sturridge gibi isimler yönetimden neler yaşadığı hakkında bilgi almaya çalıştılar. Kendilerine verilen bilgi ise, ''değişen hiçbir şey yok. Takımı Hüseyin hoca idare edecek'' bilgisi verildi.

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap