SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman: Bu sezona böyle final yakışır

Ünal Karaman: Bu sezona böyle final yakışır

11 Mayıs 2019 Cumartesi - 10:28




Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen Trabzonspor, gözünü büyük hedeflere dikti. Konya ve Beşiktaş’ı devirip 3. sıraya tırmanmayı hedefleyen Fırtına’da Ünal Karaman, “Bu sezona böyle final yakışır” diyerek öğrencilerini motive etti.





Son 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek müthiş bir performans ortaya koyan, geçtiğimiz hafta da Kayserispor’u 3-2 devirerek 3 senenin ardından Avrupa kupalarına katılan Trabzonspor, şimdi de gözünü üst sıralara dikti. Bordo-Mavililer, 3. sıraya tırmakmak için pazar günü önce Konyaspor’u sonra da Beşiktaş’ı devirmek istiyor. Bu doğrultuda teknik direktör Ünal Karaman ise öğrencilerini, “Bu sezona böyle final yakışır. Hepinizin bunu başarabilecek potansiyeli var. Ligi 3. sırada bitirip gelecek seneye büyük hedeflerle girelim” sözleriyle motive ettiği öğrenildi.

Deplasman karnesine güveniyor

Konyaspor ile oynanacak maç öncesinde Bordo-Mavililer’in en güvendiği noktalardan biri ise deplasman karnesi. Son mağlubiyetini 10 Şubat 2019’da Galatasaray’a karşı 3-1’lık sonuç ile alan Fırtına, bu maçın ardından dış sahada oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti. Son deplasman maçında ezeli rakibi Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, toplamda 80 gündür ise dış sahada yenilgi yüzü görmedi. Öte y

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap