SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman; 'Basit goller yedik'

Ünal Karaman; 'Basit goller yedik'

12 Mayıs 2019 Pazar - 19:10




Ünal Karaman Konyaspor maçı sonrasındaaçıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynadığı Konyaspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gösterilen mücadeleden memnun olduğunu belirten Ünal Karaman, “Bu mübarek günlerde taraftarlar, takımları desteklemek için buraya geldiler. Hem uzak yollardan gelerek bizi destekleyen Trabzonspor taraftarına hem de takımlarını desteklemeye gelen Konyaspor taraftarlarına gösterdikleri olgunluk için teşekkür ediyorum. Maç geneline baktığımız anda tabii ki iki takım açısından da belki memnun olunmayacak bir sonuç ortaya çıktı. Biz kazanmak istiyorduk, son iki haftada üçüncülük şansımızı biraz daha üst seviyelerde tutmak istiyorduk. Oyuncularım gayret gösterdiler, samimi bir mücadele sergilediler. Ben sezon başından beri söylüyorum, takımın içinde yaşamış oldukları zorlukları tabii ki idari konuları bir kenara bırakıyorum, şayet bu futbolcu kadrosu inanmamış olsaydı bizi bugünlere getirmezdi. Ben onları hatalarıyla da seviyorum. Bugün basit hatalar yaptık, basit goller yedik. Bize yakışmayacak goller yedik ama bunlar maalesef futbolun içerisinde var. Bir futbolcudan kendi özelliğinin dışında ekstra şeyler isterseniz ve futbolcu iyi niyetle bunu yapmaya çalışırsa, çabalarsa ben buna kayıtsız kalamam. Evet, üzüldük. Belki 1-0’dan sonra 2-0’ı bulabileceğimiz veya ilk yarıda maçı kopartabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Rakip de pozisyon buldu. Ben her şeye rağmen gösterilen mücadeleden memnunum. Kazansaydık daha çok memnun olacaktım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap