SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal hocaya 3 milyon TL

Ünal hocaya 3 milyon TL

Karadeniz Özel

23 Mayıs 2019 Perşembe - 10:16




Karadeniz’in günler öncesinden yazdığı “Ünal Karaman ile yola devam edilecek” haberi dün resmiyet kazandı.





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Başkan Ahmet Ağaoğlu, Karaman ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi. Aldığımız bilgilere göre bordo-mavili yönetim tecrübeli çalıştırıcıya yıllık 3 milyon TL ödeme yapacak

AĞAOĞLU KARADENİZ’E AÇIKLADI

FIRTINA’DA Ünal Karaman belirsizliği dün başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, ‘Hocamızla anlaşma sağladık. 2 yıl daha bizimle olacak’ sözleriyle son buldu. Karadeniz bir çok kez bu konuyu gündemine taşırken, 17 Nisan Çarşamba tarihli gazetemizde anlaşmanın sağlandığını dile getirmiştik. Ahmet Ağaoğlu da yine Karadeniz’e verdiği özel röportajda Ünal Karaman’ın kalacağını ifade etmişti.




PARASI İKİYE KATLANDI

ŞİMDİ, camia ve taraftarın merak ettiği konu ise Ünal Karaman’a ödenecek yıllık ücret... Yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre bu sezon aylık 150 bin TL’ye çalışan Ünal Karaman’a, yeni sezonda önemli bir iyileştirme yapılacak. Yine bize gelen bilgilere göre, Karaman, Trabzonspor’dan yıllık 3 milyon TL para alacak. Elde edilecek başarılarda ise (Şampiyonluk-Kupa-Avrupa gibi) ekstra bonuslar verilecek.
 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap