SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ümit Özat'tan Ali Koç'a Trabzonspor maçı tepkisi: Yalanda iftirada üstüne yok!

Ümit Özat'tan Ali Koç'a Trabzonspor maçı tepkisi: Yalanda iftirada üstüne yok!

20 Ekim 2021 Çarşamba - 16:25




Ali Koç'un Trabzonspor maçı sonrası yaptığı algı operasyonlarına Ümit Özat sert tepki gösterdi





Fenerbahçe’nin eski futbolcularından teknik direktör Ümit Özat, Trabzonspor maçının sonrasında Başkan Ali Koç’un yaygara koparmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’a sert tepki gösteren Özat şöyle konuştu;

SEN MUHALEFET DOĞMUŞSUN

Geldin megafonu aldın geçtin taraftarın karşısına Şener Şen’in filminde yaptığı gibi. Sen hiç mi hatayı kendinde aramıyorsun. Bu Kim’e verilen kırmızı kart Fenerbahçe lehine verilseydi faul yok der miydin? Cornelius’a verilen penaltı Fenerbahçe lehine verilseydi penaltı yok der miydin? Bu nasıl bir anlayıştır. Çıkıyorsunuz, “biz şöyle kulüp olmayacağız, penaltılara itiraz etmeyeceğiz” diyorsun. Senin itiraz etmediğin bir şey yok ki, sen muhalefet doğmuşsun, Deniz Baykal bir sen iki. 

İFTİRADA YALANDA ÜSTÜNE YOK

Kazandığın zaman her şey güllük gülistanlık, kaybettiğin zaman iftirada, yalanda, bahane aramakta, birine suç atmakta üstüne yok. Açıklamalarına bakıyorsun neresinden bakarsan elinde kalıyor. Fenerbahçe’nin düşürdüğün hallere bak. Eleştirmediğin, bahane bulmadığın, suç atmadığın kimse kalmadı. Utanıyorum gerçekten. 3-5 paralı trolü de almışsın sosyal medyada yürüyüşse yürüş, hayırdır sen darbe mi yapacaksın? Ne yürüyüşü yapıyorsun bana bir anlatsana. BİR KİŞİ ÖLSE SORUMLUSU SENSİN

Şimdi sana söylüyorum Ali Koç, yarın Galatasaray maç kaybettiğinde hakem hatasıyla onların başkanı da senin yaptığın gibi fütursuz bir davranışla taraftarlarını sokağa dökse, futbol yüzünden bir kişi canından olursa bunun tek sebebi sensin. 

KAZANMAK İÇİN NE YAPTIN?

Kazanmak için ne yaptın, nasıl takım kurdun ona bak. Ali Şansalan değil miydi, ligin ilk maçında Adana Demirspor Fenerbahçe maçında Adana’nın iki penaltısını vermediğinde yere göğe sığdıramıyordunuz.  O zaman tek kelime etmediniz.

KİM YANLIŞ KARAR DİYORSA ALNINI KARIŞLARIM

Velev ki yanlış karar verdi, bana göre yanlış da değil. Kırmızı kart kırmızı kart, penaltı da penaltı. Kim diyorsa ki değil onun alnını karışlarım.

Beğendim
29
Sevdim
8
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap