SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan'dan muhteşem geri dönüş

Uğurcan'dan muhteşem geri dönüş

01 Mart 2021 Pazartesi - 09:31




1 maçlık aranın ardından yeniden eldivenleri devralan Uğurcan Çakır, Fenerbahçe karşısında mücadeleyi 8'de 7 kurtarışla noktaladı.





Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe karşısında eldivenlerine kavuştu ve sadece takımının değil, belki de maçın en iyi oyuncusuydu. Uğurcan, son dönemdeki başarılı performansını yine sürdürdü ve kalesinde devleşti. Özellikle 25'te Mert Hakan, pozisyonunda devamında Szalai'nin şutlarını, 30'da ceza sahası içerisinde Thiam'ın ve 55'te de Gökhan Gönül'ün kafa vuruşlarında mutlak golleri önleyen Uğurcan, zorlu maçın ilk yarısını 5'te 5 kurtarışla tamamladı.

Pelkas'ın 76'da uzaktan attığı golden önce genç file bekçisi, ligde kalesine gelen son 21 şutun 19'unu ve son 18 şutun tamamını kurtarmıştı. Ancak Yunan yıldızın vuruşunda çaresiz kaldı. 24 yaşındaki oyuncu, mücadeleyi de 8'de 7 kurtarışla noktaladı.

Kalesinde devleşen Uğurcan'ın bu performansı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Bordo Mavili ekip taraftarları, Uğurcan ile ilgili binlerce övgü dolu tweet attı. 24 yaşındaki eldiven, hem Bordo Mavili takımın ilk 4 iddiasını yakalamasında öne çıkıyor hem de Avrupa Şampiyonası öncesi milli forma için favori konumda gözüküyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap