SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Liverpool'a gidiyor? 25 milyon euro'yu gözden çıkardılar!

Uğurcan Liverpool'a gidiyor? 25 milyon euro'yu gözden çıkardılar!

05 Şubat 2020 Çarşamba - 16:15




Trabzonspor'da yaptığı kurtarışlarla bir anda takımını şampiyonluk potasına, kendisini de Avrupa kulüplerinin gözdesi durumuna sokan Uğurcan Çakır için yeni teklifler gelmeye devam ediyor.





Liverpool’da hedef Uğurcan Çakır… ancak İngiliz ekibine gitmesi durumunda Alison’un arkasında kalma riski bulunan Uğurcan’ın, bu yüzden Premier Lig’de en azından sürekli oynayan bir takıma gitmek istediği bildirildi. F.Bahçe maçını izlemeye gelen Burnley’nin scoutını kendisine hayran bırakan Uğurcan’ın, bu takımdan teklif gelirse değerlendirebileceği ise gelen bilgiler arasında.

Bu arada Daily Star gazetesi, Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard’ın, yaz transfer döneminde Kepa Arrizabalaga'yı satıp yerine Burnley'in kalecisi Nick Pope'u alacağını yazdı. Nick Pope, İngiliz Milli Takımı’nın kalecisi Joe Hart’ı kesmişti.

KALECİLERİN ARKASINDAKİ İSİM METİN AKTAŞ 

Trabzonspor’un birinci kaleci Uğurcan Çakır, Avrupa’nın devlerinin gözdesi… 25 milyon euro’lardan bahsediliyor. Yedeği Altınordu’dan gelen Erce Kardeşler ise Uğurcan gidince birinci kaleci olarak devam edecek. Üçüncü kaleci Arda Akbulut, 2001 doğumlu olmasına rağmen U-20 Milli Takımına yükseldi. 2003 doğumlu Kağan ise U-17 Milli Takımının kalesinde. Arda’nın boyu daha şimdiden 195, Kağan ise 193. Ancak onları milli takım seviyesine getiren yine Trabzonlu bir isim. Trabzon’da doğan yıllarca Trabzonspor’da oynayan Metin Aktaş.

Beğendim
10
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap