SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan’ın Avrupa rüyası gerçek oluyor

Uğurcan’ın Avrupa rüyası gerçek oluyor

19 Ekim 2022 Çarşamba - 15:31




MONACO ile oynanan Avrupa Ligi grup maçının ardından Beşiktaş derbisinde de mükemmel kurtarışlara imza atan Uğurcan Çakır yeniden Avrupa ekiplerinin gözdesi oldu.





Trabzonspor kaptanını Avrupa’nın birçok takımı yakın takibe alırken, bunların içinden Fulham, Southhampton (İngiltere), Rennes ve Lille’in ( Fransa) bir hayli istekli olduğu öğrenildi. Özellikle Ada ekibi Fulham’ın Uğurcan için çok ısrarcı olduğu, önümüzdeki günlerde bir yetkilisini Türkiye’ye göndereceği öğrenildi. Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz günlerde, Uğurcan Çakır’ın sözleşmesini 2027’ye kadar uzatmış, maaşını da 20 milyon TL’ye çıkarmıştı. Beşiktaş karşısında 6 kurtarış yapan Uğurcan bu sezon toplam 14 karşılaşmada forma giydi.

UEFA’DAN UĞURCAN’A ÖVGÜ

UEFA’nın resmi sosyal medya hesabı, Altın Eldiven Uğurcan Çakır’a övgüler yağdıran bir paylaşım yaptı. UEFA, 26 yaşındaki Uğurcan’ın Monaco maçında yaptığı kurtarışları bir video ile takipçilerine ilettin. Trabzonspor'da bu paylaşımı alıntılayarak “Sihirli eller” notunu düştü.

Beğendim
13
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap