SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan-Gedson takası

Uğurcan-Gedson takası

05 Aralık 2021 Pazar - 18:32




Portekiz’den duyda inanma tarzında bir transfer dedikodusu geldi… o dedikoduya göre Newcastle, Benfica’nın Yunan kalecisi Vlachomidos’a talip oldu.





Radio Rennasança’nın iddiasına göre Portekiz ekibi ise Prens Selman’ın aldığı İngiliz ekibinin ödemeye hazırlandığı rakama hayır diyemez.

Bu neden listesinde yer alan kaleci adayları için kolları sıvadı. Benfica’nın uzun bir kaleci aday listesi var. Bu listedeki dikkat çekici isimlerden birisi de Türk Milli Takımı’nın kalecisi Uğurcan Çakır. Benfica, Uğurcan için Trabzonspor’a ikna edici bir teklif yapabilir.

Ancak Türk ekibi şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken milli takım kalecisinden vazgeçmeyebilir. Bu yüzden Benfica önemli bir silahı kullanıp, Trabzonspor’a paranın yanında her Türk takımının istediği Gedson’u da takasla önerebilir.

Ortada daha Vlachomidos’un Newcastle’a transferi gerçekleşmemişken böylesine bir iddianın gündeme gelmesi ilgi çekici. Ancak daha önce Sporting’in de talip olduğu düşünüldüğünde Portekiz’den Uğurcan için bir ilginin varlığı inkar edilemez.

Beğendim
4
Sevdim
7
Beğenmedim
19
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap