SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan canlı yayında açıkladı! ''Avrupa'da oynamak...''

Uğurcan canlı yayında açıkladı! ''Avrupa'da oynamak...''

21 Kasım 2019 Perşembe - 19:06




Uğurcan Çakır ileride Avrupa'da oynamak istediğini söyledi.





Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, Beşiktaş’lı Atiba ve Başakşehir’li Demba Ba ile Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda söyleşiye katıldı.

Uğurcan burada açıklamalarda bulundu. İşte Uğurcan’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Önceliğim sportif başarıdır. Yurtdışında ilgimi çekecek olan sportif başarı olur. Ekonomi zaten başarıyla gelir.

Kendime ait kişisel gelişim hocam var. Psikolog var. Sosyal medyam ile ilgilenen bir birimim var. Kendime bu şekilde yatırım yapmaya çalışıyorum. İnsanlar sizin dışarıda da neler yaptığınızı nasıl gezdiğinizi görmek ister. Ben de biraz da bu yöne yöneldim. 

Maçta taraftarı yanınızda görmek çok önemli. İtici güç olarak kullanılabiliyor. Alınan galibiyetlerde birinci faktör. Türkiye’de takımlar bu itici gücü kullanıyorlar.

Kendim ve Abdülkadir Ömür için konuşursam Abdülkadir ile 7 yıldır birlikteyim ve onun yeteneklerine hayran kalmamak mümkün değil. Avrupa’yı sonuna kadar hak ediyor. Yusuf da gitti ve bizi başarıyla temsil ediyor. Kendime gelecek olursam ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ben de ilerleyen zamanlarda Avrupa’da oynamak isterim.

Futbolcu olmasam yine sporun içinde kalmaya çalışırdım.

Benim için EURO 2020’ye gitmek çok büyük başarı. Türkiye iyi bir jenerasyon yakaladı. İyi kaleciler olması şanssızlık değil bence şans. Ben rekabet etmeye değil kendimi daha iyi geliştirmeye çalışıyorum.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap