SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'dan transfer açıklaması! Liverpool'a gidecek mi?

Uğurcan Çakır'dan transfer açıklaması! Liverpool'a gidecek mi?

09 Ocak 2020 Perşembe - 15:05




Trabzonspor’un devre arası kamp hazırlıklarında Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.





Uğurcan Çakır, “Kayseri maçında oyundan çıkmak zorunda kaldım.  Yavaş yavaş koşulara başlıyorum. İnşallah 1 hafta içerisinde takımla olacağım. İlk yarıda iyi puan topladığımızı düşünüyorum. Daha fazlasını yapabilirdik. İlk yarı bazı maçlarda çok iyi oynadık, kötü oynadığımız maçlar oldu. bu maçlardan dersler çıkardık” dedi.

LİDER OYUNCULARA SAHİBİZ

Uğurcan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her maça tek tek bakma taraftarıyım. Arkadaşlık çok iyi. Oyuncular kariyerli, lider vasıflı oyunculara sahibiz. Saha içerisinde işimizi kolaylaştırıyor. Bu yardımlaşma ile oynarsak önümüzde kimsenin duracağına inanmıyorum. Çünkü gerçekten lider oyunculara sahibiz.”

TRANSFER AÇIKLAMASI

Uğurcan, “Benim de kulağıma transferler geliyor. Avrupa’dan anılmak mutlu ediyor. Çünkü büyük kulüplerin izlediğini öğreniyorum ben de. Amacım Trabzonspor’a yardımcı olabilmek. Savaşmaktan mutluyum, gururluyum. Gerisi aklımda değil. Başkanımızın ve hocamızın vereceği bir karar. Her Türk gencinin içinde vatan sevigisi vardır. Ben de öyleyim o yüzden kolumda Türk bayrağı dövmesi var” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap