SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'dan sorunusuna yanıt!

Uğurcan Çakır'dan sorunusuna yanıt!

04 Ağustos 2021 Çarşamba - 17:44




UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Molde ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Uğurcan Çakır karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.





Uğurcan Çakır , UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda 5 Ağustos Perşembe akşamı oynayacakları Molde maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İŞTE UPURCAN'NIN AÇIKLAMALARI: "Geçen seneden beri süre gelen bir şeyler var. Ben zaten geçen seneden beri yaptığım işe odaklanıyorum. Kampa hocam izin verdi geç katıldım ama, kampta çok güzel ortam vardı. Kaliteli, kariyerli oyuncular kadromuza katıldı. Kağıt üstünde çok iyi kadromuz var ama bunu sahaya yansıtmamız lazım. Bende üzerime düşen sorumlulukları alacağım. Her zaman Trabzonspor başarısı için mücadele ettim. Aynı şekilde mücadele edeceğim. Burası benim yuvam, kaptanıyım. Sorumluluklarım var şehre ve takıma karşı. Her zaman o konsantre ile devam etmeye çalışacağım. İnşallah öyle olur”’ 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap